Privredna komora Srbije

Dobrička 2, 18000 Niš, Srbija, e-mail: pknis@pks.rs

Tel: +381 18 510 999

Događaji

U četvrtak, 24.12.2015, u Gradskoj kući u Nišu dodeljena su priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“. Dodela ovog priznanja deo je projekta „Put ka vrhu“, kao svojevrsno je ocenjivanje i vrednovanje preduzetničkog i društvenog stvaralaštva i organizuje se u okviru projekta "Put ka vrhu", sa osnovnom idejom  afirmacije privrednog i društvenog stvaralaštva i demokratizacije Srbije.

Opširnije...


U saradnji sa Udruženjem za poljoprivredu RPK Niš, isto resorno udruženje Privredne komore Srbije, Grupacija mlekarske industrije – proizvođači i prerađivači mleka, u četvrtak, 5. septembra 2013, u prostorijama Mlekare Lazar iz Blaca održala je sednicu na kojoj je za predsednika Grupacije izabran g.Milan Vidojević, vlasnik i direktor ugledne mlekare.

 
Opširnije...


Njegova ekselencija, Vladimir Čušev, ambasador republike Belorusije, u sklopu posete Nišavskom okrugu posetio je i Regionalnu privrednu komoru Niš i razgovarao sa vodećim privrednicima sa ovog područja, koji već imaju poslove sa Belorusijom ili planiraju uspostavljanje saradnje. G.Čušev je napomenuo da saradnja između zemalja postoji i da su u tom smislu, u cilju olakšanja saradnje i poslovanja, osnovana dva tela koja će doprineti razvoju privredno-ekonomskih odnosa, a to su Komitet za privrednu saradnju i Savet za poslovnu saradnju između Belorusije i Srbije.

 
Opširnije...


Na inicijativu RPK Niš i našeg poznatog eksperta za alpske sportove i zimski turizam, g.Jurice Stankovića, u sredu 21. avgusta, prezentaciju domaćim privrednicima održao je g.Hilbert Tornsten, direktor kompanije Alpstein turismus GmbH. Kao jedan od vodećih menadžera ove velike multinacionalne kompanije, g.Tornsten, koji je ovih dana u poseti našoj zemlji, prezentovao je značajne novine u oblasti razvoja turizma kao i mogućnosti za uspostavljanje turističke saradnje između alpskih zemalja i naših turističkih organizacija.

 
Opširnije...


U cilju unapređenja ekonomske saradnje između našeg regiona i oblasti Pierie u Grčkoj, gost predsednika Privredne komore oblasti Pieria, Ilijasa Hadžihristodulua, bio je predsednik RPK Niš, dr Dragan Kostić. Na sastanku kome su prisustvovali i gradonačelnici Hrisopulija, Katerinija i Korinta, kao i četiri grčka poslanika i mnogobrojni privrednici, dogovoreno je da u oktobru delegacija iz Grčke poseti Srbiju. Ova privredno razvijena oblast Grčke već godinama uspešno sarađuje sa privrednicima sa ovog područja.

 

NIŠKI REGION POSETIO H.P. MERC, DIREKTOR KOMORE BOHUMA


Na poziv predsednika RPK Niš, dr Dragana Kostića, niški region posetio je dr Peter Merc, direktor internacionalnih odnosa Komore Bohum, Nemačka. Nakon sastanka sa rukovodstvom Komore, g.Merc je posetio naznamenitija kulturno-istorijska mesta u Gradu, a zatim prisustvovao sastanku sa gradonačelnikom prof.dr Zoranom Perišićem. Trodnevna poseta obuhvatiće najznačajnije privredne pogone na području Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga.

 
Opširnije...


U četvrtak, 18. jula 2013. godine, u Velikoj sali Regionalne privredne komore Niš, pred velikim brojem zainteresovanih privrednika i predstavnicima medija izvršena je prezentacija kompanije Tigar Tyres iz Pirota, povodom poslova izgradnje nove fabrike, Projekat "BIG TIGAR".

 
Opširnije...

Strana 1 od 3

 

 

Vesti

Kursna lista NBS

Newsletter

Pratite nas

  Regionalna privredna komora Niš, YouTube page LInkedIn RPK Nis@rpknis

Članarina 2018

Članarina 2018

Registrovani korisnici

FNT 2017

III Forum naprednih tehnologija

Kalendar događaja

 ◄◄ 
 ◄ 
 ►► 
 ► 
mart 2018
pon uto sre čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
Niš, Serbia
PKS RPK Niš - velika sala na II spratu
  Kontakt osoba:  Velizar Tasić T: 018 511240 e-mail: velizar.rasic@pks.rs  
Niš, Serbia
PKS RPK Niš - mala sala na I spratu
  Udruženje za privatno obezbedjenje i ostale uslužne delatnosti DNEVNI RED:    1. [...]
Datum :  utorak, 06 mart 2018
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
No Image
Niš, Serbia
RPK Niš
OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI ZA NAKNADU ŠTETE - 5 časova 21.03.2018, Velika sala RPK Niš, [...]
Datum :  sreda, 21 mart 2018
22
23
24
25
26
27
No Image
Niš, Serbia
RPK Niš
U sklopu programa profesionalnog usavršavanja za ovlašćene zastupnike i posrednike u osiguranju, [...]
Datum :  utorak, 27 mart 2018
28
29
30
31

Izdvajamo

Vodič za izvoz u Rusiju

Go to top